На Запоріжжі школяр влаштував стрілянину в гімназії: постраждав один з учнів

9.12.2021, 13:00
106809

У Запорізькій області школяр влаштував стрілянину в гімназії – постраждав один з учнів

Про це повідомляють у Мелітопольському районному управлінні Націнальної поліції.

У суботу, 4 грудня, до поліції звернулась 38-річна жінка і повідомила, що у гімназії, де навчається її син, однокласник стріляв з пістолета та влучив в її дитину.

Як стало відомо, днем раніше, 3 грудня, близько 11:40 14-річний учень декілька разів вистрілив із пневматичного пістолета з вікна другого поверху гімназії. Одна із кульок потрапила у нижню праву частину губи хлопчика, який в той момент знаходився на вулиці біля будівлі навчального закладу.

Читайте також: У Раді запропонували посилити покарання для водіїв-гонщиків: що підготували (відео)

Постраждалому надали медичну допомогу в гімназії. Звертатися до лікарні не було необхідності.

Учень, який влаштував стрільбу у гімназії, пояснив слідчому свій вчинок хуліганством, додавши, що стріляв заради «приколу». Пневматичний пістолет, який, начебто, не належить ні йому, ні його рідним, поліцейські вилучи. З підлітком ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду та роз’яснили, що навіть пневматичний пістолет може причинити шкоду здоров’ю.

Наразі за фактом цієї події матеріали внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Відповідальність за даною статтею кримінального кодексу України наступає з 14 років. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com