На Запоріжжі ворог обрав за цілі школи і прицільно їх знищує

17.10.2022, 16:32
129317

Характерні уламки навколо вирви не залишили сумнівів, що били ракетами із комплексів С-300.

Читайте також: У Латвії попередили, що очікує Лукашенка у разі нападу Білорусі на Україну

На Запоріжжі ворог прицільно знищує школи, йдеться в ТСН.

Двічі, упродовж останнього тижня, росіяни обстрілювали вільну од окупації частину Пологівського району, цілеспрямовано били по школах. В середині тижня, після ракетного удару значних руйнувань зазнала освітня споруда у Добропіллі, а напередодні одразу три ракети розтрощили школу у Водвижівці. Ще одна ракета вибухнула просто на городах місцевих мешканців.

Перша російська ракета влучила у частину двоповерхової освітньої споруди, де навчались найменші. Другий боєприпас утворив глибочезну вирву у дворі школи, просто під кабінетами фізики й трудового виховання. “Всі люди йдуть і плачуть! Йдуть і плачуть! Неможливо дивитись на це все”, – каже місцева мешканка.

“В мене на території було чотири школи. Всі вони були цілі, відремонтовані. Але два дні тому у Добропільському окрузі школа на два поверхи, накрили її. Сьогодні вночі о 1:30, а ще 40 – другий прихід”, – розповідає голова Воздвижівської громади Віктор Тютюник.

Третя ракета прилетіла у парк розташований поруч зі школою, утворилась вирва метрів шість завглибшки.

У будинках, що розташовані ближче до місця влучання, позривало шифер з дахів, уламками побило стіни й паркани. Щойно розвиднілось, мешканці побитих споруд, разом із сусідами взялися за будівельні інструменти. Характерні уламки навколо вирви не залишили сумнівів, що били ракетами із комплексів С-300.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com