На Житомирщині чоловік застрелив 19-річну дівчину і вчинив самогубство (фото, відео)

29.05.2020, 17:08
73949

У селі Тальки Новоград-Волинського району, що на Житомирщині на сільській вулиці знайшли застреленими 19-річну жінку та чоловіка, 41 рік.

Читайте також: Порізали і розстріляли: на Одещині у власному дворі знайшли вбитими співмешканців

Попередньо, чоловік убив свою знайому і вкоротив собі віку, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, пише Gazeta.ua.

“Смертельне ушкодження отримала 19-річна жінка, постріл в яку було здійснено зі спини. Також смертельне вогнепальне поранення собі спричинив 41-річний чоловік. Обоє були знайомі і певний час підтримували дружні стосунки. Однак, за словами рідних убитої, останнім часом між чоловіком та нею постійно виникали суперечки”, – сказано в повідомленні.

Поліцейські з’ясували, що потерпіла поверталася вночі додому, а за кількасот метрів до будинку її очікував чоловік. Про що відбулася між ними розмова, нині не відомо, однак її наслідком став постріл у спину жінки, потім – самогубство чоловіка з цієї ж зброї.

Після цього чоловікові стало сил зателефонувати знайомому та повідомити про подію. Окрім того, звуки пострілів почули жителі вулиці, тому на місці події зібралися люди. Однак працівники “швидкої” констатували смерть обох.

Поліцейські на місці події вилучили обріз мисливської рушниці, який нині направлено на дослідження. Призначені інші експертизи та триває встановлення причин трагедії.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com