На Житомирщині з чоловіка, який хотів розмитнити “євробляху”, видурили понад 10 тисяч

10.01.2019, 16:49
7520

9 січня до поліції звернувся чоловік, який розповів, що перерахував понад 11 тисяч гривень “добродію”, який пообіцяв зняти з обліку у Польщі його автомобіль. Проте за місяць потому жодних дій не відбулося, а номер телефону “благодійника” взагалі перестав працювати.

Читайте також: В Україні пропонують кримінально карати за скручення пробігу в авто

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

“Чоловік має автомобіль “Опель” з номерними знаками іноземної реєстрації. Чоловік спробував вирішити питання легалізації автомобіля через посередників, які і порадили йому “надійну людину”.  Все, що дізнався про неї заявник, – це номер мобільного. Познайомились із “добродієм” уже безпосередньо під час телефонної розмови, у ході якої той переконав потерпілого у можливості зняти його транспортний засіб із реєстрації у Польщі навіть без самого авто та документів на нього. За такі послуги новий знайомий запросив 11 тисяч 200 гривень. У середині грудні заявник переказав вказану суму на названий рахунок”, – йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом нині розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи для перевірки отриманої інформації та встановлення особи ошуканця.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com