На Житомирщині жінка із 5-річною дитиною намагалася покінчити з життям, кинувшись під потяг

15.06.2020, 16:52
75501

У Романівському районі Житомирської області 14 червня поліцейські вихопили жінку з дитиною з-під потяга. Про намір жінки скоїти самогубство повідомив її брат.

Читайте також: Поліцейський викинув з вікна 4 поверху свою дружину на очах у доньки

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

“14 червня на спецлінію “102” надійшло повідомлення від чоловіка про намір його сестри вчинити самогубство разом з 5-річною донькою. Заявник просив поліцейських врятувати обох, оскільки сам фізично не встигав дістатись до них. На щастя, правоохоронці були неподалік і вчасно вихопили жінку з дитиною з-під потяга”, – йдеться у повідомленні.

45-річна жінка, жителька Романівського району, через непорозуміння з родичами вирішила вкоротити віку собі та маленькій донечці. У телефонній розмові з братом вона сказала про свій намір і поклала слухавку. Скільки чоловік не намагався знову зв’язатись з нею, жінка більш не відповідала. Як з’ясували потім поліцейські, вона покинула телефон у будинку, а сама вирушила у напрямку колій.

“На щастя, ми були неподалік, всього за кілька кілометрів і відразу вирушили туди. Жінку з дитиною ми помітили далеченько від станції, вони рухались по колії. Ми відразу побігли до них”, – розповів поліцейський Віталій Ришівський.

Поліцейський Михайло Пясківський першим домчав до обох і виштовхав їх з колії. За мить там промчав потяг.

“Уже потому ми поговорили з жінкою, яка мала явні ознаки сп’яніння. І вона не стала заперечувати очевидне та підтвердила, що збиралась вбити себе і дитину”, – розповіли у поліції.

І матір, і дитину оглянули лікарі. Дівчинку передали родичам, допоки соціальні служби вирішуватимуть питання її подальшого безпечного виховання. А щодо жінки поліцейські оформили адміністративні матеріали відразу за кількома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com