НАБУ оголосило підозру двом помічникам депутата

25.01.2019, 13:31
8967

Національне антикорупційне бюро України оголосило підозру двом посадовцям за розкрадання 93,27 мільйонів гривень на ПАТ “Укрзалізниця”.

Читайте також: Набув чинності закон про Антикорупційний суд

Двох помічників депутата Верховної Ради України підозрюють у розкраданні майна “Укрзалізниці” у розмірі 93,27 млн гривень. Про це служба НАБУ повідомила на своєму офіційному сайті.

За версією слідства, колишній посадовець “Укрзалізниці” створив корупційну схему та був її виконавцем. 23 січня 2019 горе-чиновника було оголошено у розшук, який зараз ховається від слідства. Загальна кількість підозрюваних становить вісім осіб.

“Помічнику одного з народних депутатів України, колишньому посадовцю ПАТ “Укрзалізниця”, повідомлено про підозру у заволодінні 93,27 млн грн ПАТ “Укрзалізниця”. За версією слідства, ця особа є організатором корупційної схеми та її виконавцем. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч.3 ст.27 ч.2 ст.28 ч.1 ст.205 та ч.ч. 2,3 ст.27 ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України.

Процесуальну дію здійснено в порядку ст.278, ст.135 Кримінального процесуального кодексу України. Оскільки під час розслідування отримано відомості, що особа, яку підозрюють у вчиненні особливо тяжкого злочину переховується від слідства, 23 січня 2019 року її оголошено в розшук. Таким чином, загальна кількість підозрюваних у кримінальному провадженні за фактом заволодіння 93,27 млн грн ПАТ “Укрзалізниця” становить вісім осіб, із яких дві особи є помічниками одного з народних депутатів” – ідеться на сайті.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com