Начальник Генштабу пригрозив чиновникам, через халатність яких стались вибухи в Балаклії

23.11.2019, 21:17
53711

Причиною нещодавніх вибухів на військовому арсеналі в Балаклії на Харківщини, внаслідок яких загинули троє людей, стала службова халатність. Посадові особи через це понесуть відповідальність.

Читайте також: Вибухи в Балаклії: в лікарні помер ще один постраждалий

Про це в інтерв’ю “Укрінформу” заявив начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

“Це був перший випадок у Збройних силах, коли під час інциденту на складах боєприпасів загинули військові сапери. Хочу висловити співчуття родинам людей, які втратили життя. Розслідування цієї трагедії, що сталася в Балаклії, зараз триває”, – сказав Хомчак.

Він зазначив, що останні події в Балаклії не мають нічого спільного із підривами військових арсеналів, які сталися у попередні роки.

“Я брав участь у розслідуванні в усіх тих арсеналах як головний інспектор Збройних сил, тож можу ці події порівнювати. Тут був випадок халатності тих, хто мав контролювати та організовувати цю роботу. Тому, коли завершиться розслідування, гарантую, багато хто позбудеться своїх посад, а можливо, й піде зі Збройних сил за те, що вони це допустили. Я нікому не буду вибачати таких випадків, тому що безкарність вона породжує лише більший безлад і небезпеку”, – наголосив Хомчак.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com