Надія Бабкіна заспівала українською в окупованому Луганську та назвала російських військових “героями”

30.08.2022, 19:01
126593

Російська співачка та палка прихильниця Путіна Надія Бабкіна надумала виступити в окупованому Луганську.

Читайте також: ЗСУ прорвали позиції РФ на Миколаївщині: командування окупантів наказало їх повернути за будь-яку ціну

Виконавиця виступила у Луганській академічній філармонії для російських військових та мирних жителів. До слова, Бабкіна вчергове пробила дно, адже співала знаменитість не лише російською, а й українською. За словами путіністки, вона таким чином не руйнує різновиди культури.

“Треба віддати належне, у нас у репертуарі дуже багато й українських пісень, вони дивовижні – мелодійні, протяжні, про любов до матері, до батьківщини, до свого місця, свого краю”, – цинічно розповіла путіністка російському пропагандистському виданню.

Бабкіна також в черговий раз розхвалила російських окупантів, які вбивають, катують, ґвалтують невинних людей та мародерять. Росіянка назвала загарбників – “героями”.

“Це наші герої, молитися треба, підтримувати. Це наші діти, вони продовжують справу своїх батьків і дідів”, – заявила путіністка.

До слова, Бабкіна збирається гастролювати окупованими українськими містами, які практично зруйнували окупанти. У неї заплановані концерти у вщент розбомбленому Маріуполі, Донецьку та інших містах Донбасу.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com