Надії Савченко та її сестрі повідомили про підозру за фейковий COVID-сертифікат

29.10.2021, 21:32
104086

Колишньому народному депутату України Надії Савченко та її сестрі Вірі вручили підозру за використання підробленого COVID-сертифіката, з яким вони намагалися потрапити в Україну.

Читайте також: В Україні за добу виявили рекордну кількість нових хворих на коронавірус, померли 648 людей

Про це в Facebook повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.

Він пише: “Хочу наголосити, всі, хто порушує закон, мають бути готові понести відповідальність! Незалежно, чи ви Герой України, чи екс-нардеп, чи просто громадянин”.

Монастирський зазначає, що по всій країні працюють спеціальні мобільні групи, які перевіряють на справжність COVID-сертифікати та ПЛР-тести.

За його словами, прикордонники використовують спеціальне обладнання, яке виявляє такі фейкові документи.

“Лише упродовж цього тижня за фактами підроблення результатів ПЛР-тестів, сертифікатів про вакцинацію від COVID-19 розпочато 59 кримінальних проваджень”, – повідомив міністр.

“І просто звертаюся до кожного по-людськи! Всі, хто задумується купити такі підроблені сертифікати, ПЛР-тести чи зробити їхню копію в спеціалізованих програмах – пам’ятайте, одне таке рішення залишить відбиток на всьому вашому майбутньому. Подумайте, скільки виникатиме проблем з роботодавцями, які бачитимуть, що ви раніше судимі? Вже не кажучи про інші труднощі, які можуть супроводжувати вас по життю через одне таке рішення”, – наголосив міністр.

Він призвав українців вакцинуватися.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com