Надя Дорофєєва на New York Fashion Week: співачку запідозрили у вагітності

10.02.2019, 13:50
11270

Співачка Надя Дорофєєва відправилась разом зі своїм чоловіком Дантесом на тиждень моди в Нью-Йорку. Фолловери оцінили луки дівчини, а також підмітили, що вона, схоже, при надії.

Читайте також: Надя Дорофєєва кардинально змінила імідж (фото)

Відома українська співачка, солістка групи “Время и Стекло” Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото з Нью-Йорка, куди вона відправилася з чоловіком Володимиром Дантесом. На фотографії, яка з’явилася в записі Наді Дорофєєвої, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Для прогулянки вулицями мегаполісу Надя наділа кокетливий білий берет оригінального фасону і темно-зелене картате пальто, з-під якого виглядає біла сукня і сіра жилетка, інформує “znaj.ua“. Справа в тому, що пальто Наді стягнуто з плечей і зав’язано на талії білим поясом. На її ногах білі черевики. При цьому на обличчі Наді яскравий макіяж з акцентом на очі.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

My first #nyfw2019 look PHOTO : @emilkovich ??? Style @marinasan_shy @jeangritsfeldt @ruslanbaginskiy_hats @shirt.stories mua @lizomakeup

Допис, поширений nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

Ця публікація викликала шквал обговорень. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами, але найбільше обговорюють можливу вагітність зірки. Фолловери впевнені, що Дорофєєва в цікавому положенні і намагається це приховати за широким одягом. До того ж деякі згадали, що напередодні Надя викладала фотографії в об’ємній синій куртці, яка також може приховувати вагітний живіт. Зірка поки що не коментує свою можливу вагітність.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Удивительный город NY . Мы снова вместе ?

Допис, поширений nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com