Надя Дорофєєва таємно вийшла заміж. Гостям заклеювали камери телефонів, – блогер

21.06.2023, 23:03
142587

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін уклали шлюб в умовах повної таємності. Нещодавно українська артистка засвітила на відео обручку, а потім стало відомо, що пара одружилася.

Читайте також: Тонни мертвої риби, загиблі в морі дельфіни та плями нафти у Дніпрі: Єрмак про жахливі наслідки підриву ГЕС

Деталі таємного весілля повідомив блогер Богдан Беспалов на своєму каналі на YouTube.

Що відомо про таємне весілля

За інформацією, якою з Беспаловим поділилися джерела, таємне весілля Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна відбулося в ресторані “Курені”, який розташований неподалік метро “Арсенальна” в Києві.

Меню для весільної вечірки склав відомий шеф-кухар Володимир Ярославський. Урочистий захід був невеликим – лише 68 осіб.

Але серед них були: Маша Єфросиніна, Андрій Шабанов із дочкою, Дмитро Комаров та його дружина Олександра Кучеренко, Макс Барських, Ірина Горова із сином, блогер Антон Птушкін. А ось екс-продюсера Потапа Надя не запросила. Також не було на заході її колишнього колеги за групою “Час та скло” Позитиву.

Надя Дорофєєва таємно вийшла заміж.  Гостям заклеювали камери телефонів, - блогер

Своє весілля Дорофєєва та Кацурін хотіли зберегти в таємниці. Імовірну дату одруження, втім, називали в соцмережах – 15 червня. Проте дізнатися точно було неможливо – на весіллі вжили заходів, щоб інформація не потрапила до ЗМІ.

Виявляється, всі гості із таємного весілля змушені були заклеїти камери своїх телефонів. Також камери заклеїв увесь персонал, який торжество обслуговував. Тому в мережі немає жодної фотографії чи відео з весілля.

Ще один факт, який вказує на те, що весілля, швидше за все, відбулося – напередодні передбачуваної дати до Києва приїхала мама Наді Дорофєєвої, яка нечасто буває в столиці. А також до Києва приїхала частина запрошених гостей.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com