Найкраща фіт-модель світу Марина Полапа вже готується до нових змагань

17.09.2020, 11:52
84354

Краща фіт-модель світу Марина Полапа вже відновила тренування у Полтаві. Перемога на Кубку світу, який відбувся 6 вересня, для неї, каже, не остання ціль. Попереду – чемпіонати світу та Європи.

Читайте також: Вдавилася шоколадкою: 16-річна модель загинула трагічною смертю

Аби перемогти на Кубку полтавка здолала більше двох тисяч кілометрів і на тиждень мала 14 тренувань,  йдеться в сюжеті Суспільного.

Марина Полапа 6 вересня отримала кубок світу із фіт-модель у Латвії. Цієї перемоги полтавка прагнула щонайменше 7 років. Стримати сліз, каже, коли почула своє ім’я, не могла.

Фіналістки кубку світу з фіт-моделу. Марина Полапа - посередині

“Ми залишаємось з дівчиною з Білорусі вдвох. І я розумію, що різниця може бути насправді в один бал. І вона може стати першою. І ось називають, що друге місце займає спортсмен під номером 10. Це такий вибух емоцій. Звичайно, я такого не відчувала ніколи”.

Змагалася Марина у категорії +168 сантиметрів. Це серед 5 спортсменок. На сцену конкурсантки виходять тричі: у купальнику, у сукні і вже на нагородження. Одяг для Кубку світу полтавка замовляла з-за кордону.

Чемпіонка світу з фіт-модель Марина Полапа каже: “Купальник можна було відправити напряму до України, а сукня перебувала в якомусь там списку, який не можна експортувати до нашої країни. Із платтям були проблеми. Моє плаття подорожувало спочатку до Швеції, а потім зі Швеції вже до Полтави.”

Марина Полпа тримає кубок переможниці на змаганнях з фіт-моделу

А на самі змагання Марина вирушила на авто зі своїм тренером та ще однією учасницею із України – Іриною Лукашук. Здолали близько двох тисяч кілометрів.

Чемпіонка світу з фіт-модель Марина Полапа розповідає: “Під’їжджаємо до кордону з Литвою, а нам кажуть: “Ми вас не пропустимо”. Ми такі плечі посунули. Сидимо, думаємо, що робити, що ми будемо їсти. І тут тренер каже: “Ні, дівчата! Не потрібно вішати носа!”, і ми розвертались та проїжджали десь 350 кілометрів до іншого кордону безпосередньо з Латвією”.

Тренер Лерник Матосян, каже: “Тренер, якщо не нервує, я гадаю, що це не тренер. Тренер завжди хвилюється і ми навіть більше втрачаємо калорій, ніж будь-який спортсмен. На цьому чемпіонаті, ми вже стільки чекали, нам потрібно, потрібно, потрібно, потрібно перемогти. Тому, можна сказати, що я подвійно нервував”.

Щоб показати максимум на Кубку світу, полтавка мала 14 тренувань на тиждень.

Марина Полапа із тренером Лерником Матосяном

Чемпіонка світу з фіт-модель Марина Полапа пояснює: “У нас така категорія, яка містить в собі більше догляду за тілом, ніж там нарощування м’язів і т.д. Тобто, дівчинка повинна виглядати, як з картинки, як з обкладинки глянцю. А це дуже дорого коштує”.

Тренування Марина відновилася після завершення Кубку світу. Попереду у неї ще три турніри.

Марина Полапа каже: “Кубок світу “галочка”, далі в мене чемпіонат Європи, у вівторок ми вже летимо, далі буде чемпіонат світу і в грудні буде “Арнольд Класік”

Марина Полапа займається бодібілдингом вже 7 років. До цього полтавка ставала лише віцечемпіонкою світу та Європи з фіт-модель 2018 року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com