“Найкращий тато”: що відомо про жорстоко вбитого в Чернігові поліцейського (фото)

4.10.2021, 17:50
102316

У ніч на 2 жовтня в Чернігові було жорстоко вбито поліцейського Артура Єрохіна. Біля місцевого супермаркету на нього і його колегу напала група молодих людей: внаслідок побиття Єрохін загинув.

Читайте також: ЗМІ повідомили про загадкову смерть українських моряків у порту Бангладеш

За даними з декларації, 30-річний чоловік обіймав посаду старшого оперуповноваженого відділу з боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

У загиблого залишилися дружина Вероніка і діти – Святослав та Кароліна.

“Ні… Ні… Це точно не зі мною… Ні… Кричу від болю… Це найкращий тато у світі наших дітей… Ні… Ти живий… І я просто не вірю”, – писала Вероніка Єрохіна на своїй сторінці у Facebook після звістки про смерть чоловіка.

Фото Facebook Вероніки Єрохіної

Жінка каже, що Артур був прекрасним батьком. Вона дякує йому за дітей і пообіцяла залишатися сильною.

“Ти подарував найбільше багатство – цих прекрасних, золотих два серденька. Я все витримаю! Я сильна! Чесно! Я обіцяю! Все заради них! Ми не забудемо тебе ніколи! Ти поруч будеш, я знаю, я вірю, ти будеш з небес нам допомагати. Наш ангел… Справжні батьки в наш час – це все ж рідкість”, – написала дружина.

Вона також повідомила, що прощання з поліцейським відбудеться у морзі міста Чернігова на вулиці Пирогова, 16, 4 жовтня о 13:30. Поховають Артура Єрохіна о 14:30 на кладовищі Яцево.

Фото Facebook Вероніки Єрохіної
Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com