Напад на українських баскетболістів у Німеччині: 18-річний Артем Козаченко помер у лікарні

21.02.2024, 11:01
154527

У Німеччині 20 лютого від отриманих поранень помер 18-річний український баскетболіст Артем Козаченко. На нього та його товариша 17-річного Володимира Єрмакова здійснили озброєний напад у Дюссельдорфі.

Читайте також: РФ штурмує малими групами та застосовує отруйні речовини: у ЗСУ розповіли про ситуацію на фронті

Про це повідомив клуб ART Giants, за який виступав Козаченко.

Після нападу Козаченко перебував у реанімації, спортсмену зробили декілька операцій. За останні кілька днів його стан різко погіршився, і лікарі не змогли врятувати його.

Раніше, 12 лютого, стало відомо, що в Німеччині напали на українців, серед яких були 17-річний баскетболіст Володимир Єрмаков та 18-річний Артем Козаченко. Єрмаков одразу помер від ножових поранень.

Німецька поліція вже затримала у справі про вбивство українських спортсменів 14-річного жителя країни грецького походження з міста Герне та двох сирійців 14 і 15 років з міста Ґельзенкірхен. Вже кілька днів під вартою перебуває і головний підозрюваний – 15-річний німець турецького походження. Саме він, за версією слідства, завдав жертві смертельних ножових поранень.

17-річний Володимир Єрмаков від ножових поранень загинув на місці, а Артем Козаченко понад тиждень перебував у реанімації.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com