Напередодні другого туру кордон охоронятиме більше 6 тис. прикордонників

15.04.2019, 20:55
21063

Напередодні другого туру виборів президента Держприкордонслужба посилить охорону кордону, залучивши близько шести тисяч прикордонників щодоби.

Читайте також: Зеленський подякував Авакову і МВС за чесні вибори президента України в першому турі(відео)

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

“В межах компетенції Державна прикордонна служба продовжує здійснює заходи посиленої охорони кордону в зв’язку з підготовкою та проведенням другого туру виборів Президента України. Заходи посилення, як і під час першого туру виборів, спрямовані, перш за все, для недопущення провокацій на державному кордоні, провозу зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору. А також недопущення осіб, які можуть брати участь в дестабілізаційних заходах на території України в період виборів”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прес-службі, несення служби на державному кордоні під час виборів у другому турі забезпечує близько 6 тисяч прикордонників щодоби. На посилення заходів додатково щоденно залучатиметься ще понад 1300 осіб.

Крім того, для забезпечення заходів у пунктах пропуску та поза ними силами та засобами посилені прикордонні наряди, активізовано використання технічних засобів та службових собак, уточнено взаємодію з іншими правоохоронними органами та ЗС України.

“До реалізації даного плану залучені резерви керівників органів охорони державного кордону та начальників регіональних управлінь, бійці загону оперативного реагування «ДОЗОР» та добровільних громадських формувань”, – додали у ДПСУ.

Прикордонники зауважили, що підвищена увага приділяється в’їзду в Україну міжнародних спостерігачів та акредитованих представників ЗМІ, особливо – проросійських. Тому пропуск здійснюється за попередніми списками осіб, які отримали відповідну акредитацію в ЦВК.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com