Нардеп Дерев’янко хоче легалізувати медичну марихуану в Україні

20.02.2019, 22:13
13034

Медична марихуана в Україні повинна бути дозволена, заявив на своїй сторінці в Facebook позафракційний народний депутат, кандидат в президенти Юрій Дерев’янко.

Читайте також: Дерев’янка висунули у президенти

“Для багатьох людей легалізація медичної марихуани – це не примха і не ознака демократичності суспільства, а життєва необхідність. Ці люди страждають від хвороб, симптоми яких ця рослина може пом’якшувати або взагалі лікувати. Десятки розвинених країн Європи і світу вже легалізували медичне використання марихуани, і не просто так. Численні дослідження цієї рослини довели, що вона не викликає звикання, покращує увагу, знімає больові симптоми тощо “, – перерахував він.

Політик підкреслив, що сам марихуану не вживає.

“Слухайте, я не вживаю марихуану, я навіть жодного разу її не пробував. Але чому наші ще радянські забобони повинні змушувати людей страждати? Чому, якщо не дай бог, я або хтось із моїх близьких захворіє і потребуватиме такої терапії, ми не можемо її отримати? Вибачте, я не вважаю, що такі країни, як США, Канада, Нідерланди або Ізраїль, які вже легалізували марихуану в медичних цілях, піклуються про своїх громадян менше, ніж наша бандитська влада! ” – написав Дерев’янко.

Він переконаний, що легалізація медичної марихуани, не дозволить кришувати нелегальний ринок.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com