Нардеп Дубінський зустрівся із адвокатом Трампа Джуліані

6.12.2019, 11:32
55753

Народний депутат від партії “Слуга народу” Олександр Дубінський провів зустріч з адвокатом президента США Дональда Трампа Руді Джуліані, який приїхав в Україну. Про неї політик повідомив у своєму телеграм-каналі.

Читайте також: “Я *бав тебе в тупий собачий рот”: Дубінський жорстко звернувся до очільника НБУ Смолія

Дубінський зазначив, що ініціатором зустрічі був американець, а розмова з ним йшла про розслідування “розкрадання багатомільярдних сум з українського бюджету в період президентства Порошенко і Януковича”, а також “можливу легалізацію цих коштів в іноземних юрисдикціях”, зокрема, США. Дубінський вважає, що співучасниками корупційних схем були екскерівниця Нацбанку Валерія Гонтарєва і ексміністерка фінансів Наталя Яресько. Нардеп пояснив Джуліані необхідність координації та взаємодії з правоохоронними органами Сполучених Штатів.

“Пояснив, що в сферу моїх інтересів входить пошук доказів виведення з України понад 10 млрд доларів, які можуть бути повернуті в мою країну з допомогою слідчої комісії парламенту, а також при можливій участі в розслідуванні цих фактів органів юстиції США. Також під час зустрічі розповів про навмисне блокування зацікавленими особами, в тому числі окремими посадовими особами міжнародних фінансових структур, зокрема, МВФ і високопоставленими посадовими особами України створення слідчої комісії”, – зазначив Дубінський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com