Нардеп Ігор Палиця ініціював штаб з протидії коронавірусу на Волині

18.03.2020, 14:51
66816

У Волинській області створюють цілодобовий оперативний штаб з протидії коронавірусу.

Читайте також: За кордоном побільшало хворих на коронавірус українців

Як передає УНІАН, таку ініціативу висловив сьогодні в Луцьку народний депутат (група “За майбутнє”), колишній голова Волинської обласної ради Ігор Палиця під час спільній наради щодо того, як вберегти Волинь від коронавірусу.

Нарада проходить сьогодні в овальній залі Волинської облради за участю депутата, представників місцевої влади та закладів охорони здоров`я області. Як наголосив Палиця, на Волині наразі немає епідемії, однак в області повинні бути готовими до песимістичного сценарію.

“Завдання номер один – створити на базі Волинської обласної клінічної лікарні основний центр для важких випадків захворювання на коронавірус. Всі 600 ліжок лікарні мають бути обладнані, зокрема, медичними кисневими концентраторами”, – підкреслив депутат.

Палиця також порекомендував представникам закладів охорони здоров’я та місцевої влади до наступного понеділка прорахувати, зокрема, логістику роботи цієї лікарні, забезпечити її медперсонал засобами захисту та дезінфекції та всім необхідним для хворих і медперсоналу. До кінця дня планується вирішення організаційних питань діяльності новоствореного оперативного штабу, зокрема, об’єми необхідного фінансування тощо.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com