Нардеп повідомив, що Порошенко готував криваві провокації у центрі Києва, щоб захистити опозицію (відео)

21.03.2019, 13:11
17381

Позафракційний депутат Верховної Ради Віталій Купрій заявив, що Петро Порошенко готував у Києві криваві протистояння з метою зачистки опозиції.

Читайте також: “Порошенко знав: Гладковські-Свинарчуки грабували “оборонку” з відома Президента”, – екс-заступник голови СБУ (відео)

Про це він сказав з трибуни Верховної Ради України.

Нардеп, посилаючись на слова  інструктора спецгруп СБУ Сергія Сановського, котрий наразі втік з України, розповів, що Президент спільно з генералом контррозвідки Олексієм Петровим та військовим прокурором Анатолієм Матіосом готував криваві протистояння у Києві.

“З 2016 року за дорученням Порошенка начальник контррозвідки СБУ розробляв план, як зробити у центрі Києва масові заворушення, застосувати зброю, знищити певну кількість патріотів, а потім зачистити опозицію. Для цього були задіяні певні люди не лише з СБУ, а й головний військовий прокурор Анатолій Матіос. Майор контррозвідки Олександр Поклад та Андрій Лісогор, радник СБУ, засновник клубу бойових мистецтв “Клинок, намагалися зібрати для реалізації плану Порошенка певну групу людей”, – сказав Купрій.

“Сергію Сановському доручалось знайти 150 добровольців, ветеранів АТО, які перебувають у скрутному фінансовому становищі чи зловживають алкоголем та запропонувати їм по 10 тисяч доларів, щоб вони вийшли на акції протесту проти режиму Порошенка. Після цього Лісогор повідомляв, що співробітники “Альфа” та восьмий полк спецпризначенців Хмельниччини почнуть криваву бійню. Вони повинні були “зачистити” всіх, хто мав при собі зброю”, – наголосив народний депутат.

Політик стверджує, що Порошенко у Києві планував розіграти “турецький сценарій”, що зробив Ердоган з метою знищити активних громадських активістів та опозиційних політиків. Проте цього не сталося через саботаж деяких військових.

“Всі організатори насильницьких і протиправних планів залишились на своїх посадах. Тому я вважаю, що саме зараз вони готують план зачистки опозиції, яка ніколи не погодиться на фальшування результатів виборів на користь Порошенка”, – повідомив політик.

Також нардеп опублікував у соціальній мережі свою розмову з інструктором бойової групи СБУ, колишнім бійцем батальйону “Азов” Сергієм Сановським.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com