Нардеп від “ОПЗЖ” та брат Медведчука пов’язаний з російським бізнесом

12.11.2019, 18:30
51803

Молодший брат голови політради “ОПЗЖ” Віктора Медведчука Сергій виявився пов’язаним з російським бізнесом.

Читайте також: У Медведчука заявили, що боротимуться з усім українським

Про це повідомляє Интерфакс.

Як розповіли агентству джерела на фармацевтичному ринку, Сергій Медведчук останнім часом бере участь в ухваленні рішень щодо розвитку ПАТ “Аптечна мережа 36,6”. Великим акціонером цієї компанії є Московський кредитний банк, підконтрольний концерну “Россіум” Романа Авдєєва.

В “Россіуме” “Інтерфаксу” повідомили, що Сергій Медведчук призначений радником гендиректора концерну з інвестицій в нефінансові активи. На питання чи є Медведчук інвестором аптечної мережі, в “Россіуме” не відповіли. “Він найманий топ-менеджер”, – заявив представник концерну.

Сергій Медведчук в 1998-2004 роках очолював податкове управління Львівської області, після цього недовго був першим заступником голови Державної податкової адміністрації України.

Після “помаранчевої революції” 2004 року пішов з публічного простору, і спробував повернутися в політику лише 2019-го. Він претендував на мандат депутата Ради від міста Щастя на Луганщині і йшов від партії “ОПЗЖ”. Сергій Медведчук програв вибори представнику “Опозиційного блоку”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com