Нардеп від “Слуги народу” Поляков заявив, що його “замовив” однопартієць

29.10.2019, 11:11
49385

Народний депутат від Слуги народу Антон Поляков стверджує, що колега по фракції “замовив його одному з кримінальних авторитетів”. Як зазначив нардеп у себе на сторінці в Facebook, 28 жовтня на засіданні фракції він розповів про це президенту Володимиру Зеленському, пише УНІАН.

Читайте також: “Слуги народу” публічно зробили щеплення проти дифтерії (фото)

“Високопосадовці МВС повідомили мені, що партнер Приходько, теж депутат Верховної Ради 9 скликання замовив мене одному з кримінальних авторитетів за мій “тиск” на генпрокурора. Президент пообіцяв розібратися в цій ситуації”, – написав Поляков.

Депутат зазначив, що попросив спікера парламенту Дмитра Разумкова “терміново виготовити підписні листи на висунення недовіри” генпрокурору Руслану Рябошапці через його бездіяльність.

“На засіданні фракції, поставив питання президенту щодо ситуації з непідписанням Генпрокурором подання на зняття недоторканності з депутата Приходько. Виявляється президент взагалі не в курсі ситуації, – зазначив Поляков. – Дуже багато депутатів готові поставити свій підпис за бездіяльність пана Рябошапки. Але пан Разумков чомусь не поспішає їх (підписні листи – ред.) видавати”.

Відомо, що Борис Приходько – колишній заступник голови Національного банку, він фігурує в справі про незаконне заволодіння понад 2 мільярди гривень Аграрного фонду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com