Нардеп від “Слуги народу” “рішав” бізнес-справи з ГПУ на засіданні Ради (переписка)

17.10.2019, 11:11
47421

Народний депутат від політичної партії “Слуга народу” В’ячеслав Медяник обговорював у телефонній переписці на робочому місці, як вирішити питання з прокурорами.

Читайте також: “Надувна лялька”: Тищенко осоромився, розповідаючи про Донбас та “формулу Штайнмаєра” (відео)

Відповідну переписку зафіксували кореспонденти “Страна.ua“.

Як зазначається, у В’ячеслава Медяника, члена комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, під час засідання задзвонив телефон. На екрані висвітився абонент “Саша Яровий”. Медяник скинув виклик і відповів в месенджері: “Напиши. Я в Раді. Ми голосуємо”.

Видання продублювало діалог (орфографія збережена, – ред.).

Яровий: 1) раніше ми працювали в зв’язці з ГП (генеральна прокуратура, – ред.). Нам давали прокурора виконавця – і самі йому писали всі що потрібно зробити, попередньо погодивши з Юрою (ймовірно, мова про колишнього генерального прокурора Луценко, – ред.) (Чи можна зараз так організувати роботу?)
2.) океан/цукор вже дзвонять запитують – що зробили за тиждень? Можна нас зістикувати з тим прокурором, на кого це розпишуть.. Клієнту нічого не показати – підуть до інших.
3.) організовується система лобістів (чи можна нас акредитувати в цьому русі?) І якщо у тебе щось не виходить – не соромся говори як є. Ми налаштовані підключатися і допомагати або посилювати позиції.

Медяник: Зелене світло є тільки у нашої юридичної фірми. І всі справи тільки через наших адвокатів. Щодо цукру сьогодні теж буду говорити. Дай мені прізвища тих, у кого справа Океану в ГП.

Яровий: Ок.

Медяник: По цукру з Трепаком (заступник генерального прокурора Руслана Рябошапки, – ред.) поговорю.

Яровий: Ок.

Медяник: Цукор справа в НАБУ.

На цьому моменті Медяника відвернули і листування закінчилося.

За інформацією “Страна.ua”, Олександр Яровий – це бізнесмен з Дніпра, який в діловому контакті з народним депутатом. Очевидно, що той просить його вирішити деякі питання і допомогти з правоохоронними органами.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com