Нардеп від “Слуги народу” взяв собі у помічниці молоденьку танцівницю (фото)

27.09.2019, 20:51
44191

Олексій Мовчан народний депутат від “Слуги народу”  взяв собі у помічники 24−річну танцівницю і тамаду  Валерію Гриценко. Про це пише 24 канал.

Читайте також: Екс-кварталівець Юзік взяв помічницею депутата власну дружину

Зазначається, що Валерія Гриценко є дочкою секретаря кременчуцької міськради Юрія Гриценка. Раніше працювала танцівницею в турецьких готелях і на круїзному лайнері, а згодом почала займатися організацією весіль.

За свою роботу у Мовчана дівчина зароблятиме гроші, адже на сайті парламенту зазначено, що Гриценко працює у нардепа за строковим трудовим договором на постійній основі. Хоча ще на початку року дівчина шукала роботу організатора масових заходів у Києві. Свою працю Гриценко оцінювала у 10 тисяч гривень.

У резюме дівчини вказано: вона − хореограф−постановник. Гриценко закінчила Харківську державну академію культури. На початку року дівчина шукала роботу організатора масових заходів у Києві.

Остання посада Гриценко − весільний адміністратор і, схоже, дівчина продовжує, суміщати цю роботу з роботою помічниці депутата. Самому нардепу 25 років, це він переміг на окрузі мільярдера Костянтина Жеваго.

Як повідомляли раніше, народний депутат від “Слуги народу” Тищенко взяв собі у помічниці 22-річну модель,  а колишній актор Кварталу 95 і народний депутат від “Слуги народу” Юрій Корявченков  свою дружину.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com