Нардеп від “Слуги народу” зізнався, що він не пише закони

27.01.2020, 09:30
61059

Народний депутат мажоритарник від “Слуги народу” Микола Тищенко зізнався, що він не пише сам закони, а лише вносить правки. Про це він сказав в інтерв’ю Obozrevatel.

Читайте також: Показали переписку “слуги народу” про дерибан бюджету

Як стверджує сам нардеп, він не займається написанням законопроєктів − їх пише комітет соціальної політики.

Тищенко пояснює, що його юридична група імплементована у кожний комітет, і таким чином вона вносить правки, які були запропоновані з його боку.

“Моя юридична група імплементована в кожний комітет і від мене йдуть правки. Щодо освіти, наприклад, вони були прийняті, і, що ми ще там зробили..”, − розповідає нардеп.

На питання щодо того, чи платить він сам своїм помічникам чи виділяє гроші з коштів, якими забезпечує держава нардепів щодо виплат зарплат помічникам, Тищенко відповів, що частина людей з його команди працює безкоштовно, на громадських засадах.

Читайте також: Зеленський помилує: у Мережу “злили” переписку “слуг народу” щодо звільнення Гончарука (фото)

“Частина працює безкоштовно, на громадських засадах. Всі вони − молоді хлопці, працюють в інших місцях, але щиро хочуть допомогти, віддати себе. Вони працюють не за гроші, а щоб щось змінити. У мене в Святошинському районі 8 помічників на громадських засадах, 2 офіційних, які зі мною в парламенті знаходяться. Ми зробили дуже простий принцип − є так звані народні ревізори, які стали помічниками через соціальний ліфт”, −додав нардеп.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com