Нардепа від Опозиційної платформи – За життя ізолювали через коронавірус

6.03.2020, 18:45
65686

Нардепа від Опозиційної платформи − За життя Олега Волошина, який контактував з інфікованим на коронавірус французьким парламентарем, ізолювали. Про це повідомила нардеп від Євросолідарності Вікторія Сюмар у Facebook.

Читайте також: В Україні цілу сім’ю госпіталізували з підозрою на коронавірус

Раніше стало відомо, що нардеп контактував із зараженим на коронавірус. Волошин зустрічався у Франції з політиком, що заразився на коронавірус.

“…Депутата Волошина все ж ізолювали. …Перевірять на предмет нерозбірливих зовнішніх контактів. Втрутитися довелося спікеру і секретарю РНБО”, − написала вона.

У той же час, Страна з посиланням на самого Волошина повідомляє, що у нардепа вже взяли аналізи на коронавірус в Олександрівській лікарні.

“З паном Рейтцером я зустрічався за 10 днів до його госпіталізації. І він в момент зустрічі відчував себе прекрасно. Я йому бажаю якнайшвидшого одужання. Зараз я відчуваю себе повністю в нормі. Немає ні температури, ні кашлю, ні нежиті. Єдине, що створює неприємний осад, − це позиція ряду ЗМІ і їх коментаторів, які вирішили зробити хайп із ситуації”, − сказав Волошин.

Як відомо, Волошин був сьогодні на засіданні Ради.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com