Нардепи Медведчук та Чорний взяли собі у помічники охоронців

5.10.2019, 13:47
45449

Народні депутати від “Опозиційної платформи – “За життя” Віктор Медведчук та Віктор Чорний взяли собі в помічники представників “Детективної охоронної компанії “Шторм”, яка охороняла Медведчука і раніше перешкоджала журналістам.

Читайте також: Захоплений острів: охоронці Медведчука перетворили Труханів на тренувальну базу

Про це повідомляється у проекті Радіо Свободи “Ньюзрум“.

Чорний, який вперше став народним депутатом, був співзасновником і раніше сам очолював “Шторм” – охоронну компанію, яка охороняла Медведчука.

Серед помічників Медведчука є інший співзасновник “Шторму” Андрій Мартинов.

Сам депутат у коментарі Радіо Свобода заявив, що “нічого поганого у цьому не бачить”. Каже, що обирав його за критеріями “допомоги виконання функцій народного депутата”, утім, яких саме, уточнити не захотів.

Іще один співзасновник “Шторму” – Іван Бойченко, – опинився серед помічників Чорного.

“Полковник міліції. Очолював підрозділ з питань боротьби з організованою злочинністю. Я дуже задоволений, що він згодився бути моїм помічником”, – розповів Чорний Радіо Свобода.

За словами Чорного, Бойченко зараз є керівником “Шторму”.

Читайте також: Кум Путіна Медведчук закликав до боротьби з Зеленським

Окрім Бойченка, серед помічників Чорного є Олег Вознюк. У декларації його цивільної дружини Тетяни Овсюк прямо вказано: він – співробітник “Шторму”. І у 2017 році заробив у ньому майже 13,5 тисяч гривень “гонорарів та інших виплат”, а в 2018-му – 3,5 тисячі.

Загалом, за словами Чорного, серед його помічників є “близько п’яти” співробітників “Шторму”, які колись працювали в МВС та СБУ.

“Детективна охоронна компанія “Шторм” (раніше “Сварог”) має чотирьох засновників. Окрім Віктора Чорного, це Іван Бойченко, Костянтин Іванов та Андрій Мартинов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com