Народила, замотала у ганчірки і викинула: На Херсонщині 17-річна дівчина вбила немовля (фото 18+)

10.12.2020, 21:53
91283

В в одному з сіл Іванівського району Херсонської області 17-річна дівчина народила та викинула немовля на сміттєзвалище. Про це повідомили у Нацполіції Херсонської області.

Читайте також: На Хмельниччині на очах у матері вітчим зґвалтував 12-річну дівчинку

Так, до поліції звернувся анонім, котрий пояснив, що бачив, що його неповнолітня сусідка була вагітною. Проте дитини у дівчини немає. Правоохоронці прийшли до до неповнолітньої із перевіркою. Та заявила, що це все наклеп і нікого вона не народжувала. Це підтвердили 48−річна мати дівчини та її брат. Проте, як з`ясувалось, вони із нею вже тривалий час не проживали.

Дівчину обстежив гінеколог, котрий виявив, що та таки була вагітною та народила.

Після чого вона зізналася, що її вагітність була небажаною, тож нікому про це не розповідала, ретельно приховувала і на обліку у лікаря не була. Перейми у неї почалися вдома 30 листопада, коли вона була сама. Після народження дитина нібито не подавала ознаки життя. Породілля поклала немовля з ганчір’ям у пакет та, дочекавшись темряви, віднесла на смітник.

Працівники поліції виявили тіло новонародженого на території смітнику. Після проведення судово-медичної експертизи стане відома причина смерті хлопчика. Також у справі призначено низку експертиз. Вирішується питання щодо оголошення дівчині про підозру й обрання міри запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за ст.117 “Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com