”Нарив у тілі України”: у Росії передбачили страшну долю ”Л/ДНР”

18.12.2018, 16:16
6755

Окуповані Росією території Луганської та Донецької областей ніхто з самого початку російсько-українського конфлікту не збирався приєднувати до Росії.

Читайте також: “Л/ДНР” передали Україні 13 засуджених

Навіть позиція російського президента Володимира Путіна завжди була така, що Донбас – це територія України, написав у блозі на OBOZREVATEL російський публіцист і політолог Дмитро Орєшкін.

“Не приймуть і не візьмуть (Донбас до складу РФ. – Ред.). Це пов’язано з величезними витратами, які в Росії собі просто не дозволять. Щонайменше, це ще одна хвиля міжнародної ізоляції, що вкрай невигідно в економічному сенсі. Отримати чорну діру з 3-ма мільйонами населення, із роздовбаною економікою, де озброєні люди схильні до бандитських рішень – кому це вигідно?” – поцікавився Орєшкін.

На його думку, Кремлю набагато вигідніше тримати Донбас, як нарив у тілі України, змушуючи президента Петра Порошенка платити пенсії і покласти на нього відповідальність за все, що там відбувається.

“Водночас у потрібний момент завжди мати можливість поколупати кочергою, щоб сильніше боліло. Підлити гасу і підкинути зброю. Для Донбасу це теж біда, йому нічого не світить, ні визнана територія, ні ефективна економіка. Народ буде звідти роз’їжджатися, у ту сторону, або цю – уже не важливо. А територія так і буде поступово деградувати”, – написав політолог.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com