“Населення Росії – це наші брати”: Голова Закарпатської ОДА Микита у День єдності (ВІДЕО)

18.02.2022, 14:00
111687

16 лютого відбулася позачергова сесія Закарпатської обласної ради, де розглянули питання про забезпечення територіальної оборони. Обласні депутати виділили на ці потреби чотири мільйони гривень.

Читайте також: “Герой Дебальцева”: Шуфрич зробив дивну заяву про Киву й згадав про Порошенка (відео)

Перед початком розгляду порядку денного слово взяв голова Закарпатської ОДА Віктор Микита. Він говорив про єдність, про те, що у такі важкі дні загрози російського вторгнення важливо бути єдиними, не дивлячись на політичні чи інші розбіжності, пише Мукачево.нет.

І серед іншого офіцер СБУ почав говорити, що населення Росії це є наші брати, там живуть наші брати, а погане керівництво країни-агресора.

Дещо дивна заява на тлі такого загострення, коли навколо кордонів зосереджено 150 тисяч російських військових, які в будь яку мить можуть перейти до наступу. Судячи з логіки Віктора Микити – ці військові теж наші брати.

Далі голова ОДА говорить про Радянський Союз, про те, що пам’ятає його, а от вже наші діти інакші. Радянський Союз розпаявся вже 31 рік тому, а у деяких навіть по віку молодих людей (голові ОДА трохи за 40) і досі відчувається певний зв’язок із тоталітарним минулим.

Такі заяви точно не піднімуть бойовий дух українців та бажання захищати Україну від “братів”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com