Настя Каменських зачарувала прихильників образом Лілу із “П’ятого елементу”

15.12.2019, 21:15
56747

Українська співачка Настя Каменських, вразила шанувальників несподіваним перевтіленням. Черговий несподіваний образ зірка продемонструвала на зйомках українського шоу “Х−Фактор”. Знімки вона розмістила в своєму Instagram.

Читайте також: Таїсія Повалій повернулась до України та поскаржилась на відміну ювілейного концерту

Так, виконавиця перевтілилася в Лілу Даллас – головну героїню фільму “П’ятий елемент”, яку зіграла голлівудська акторка з українським корінням Мілла Йовович.

На фото Каменських позує в перуці світлого кольору зі стрижкою каре, одягнена співачка в помаранчеву міні−сукню з чорними вставками. Свій образ виконавиця доповнила лаковими ботфортами та яскравим вечірнім макіяжем.

“Мені дуже подобається сьогоднішній образ Лілу. Я пристрасна, але разом із тим маю тонку й чуттєву натуру. Можу бути романтичною і вогненної одночасно. А ви які?”, – підписала один зі знімків артистка.

Шанувальників перевтілення Насті неабияк захопило. “Wow”, “Нереально крута”, “Вау захоплююся завжди”, “Блонд тобі личить”, Настя, полеХше … ну в будь−якому образі круто виглядаєш. Все йде тобі”, – прокоментували фото дописувачі. Водночас також не обійшлося без зауважень про те, що Лілу була рудоволоса.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com