Настя Каменських “затягнула” себе в шкіру (фото)

30.08.2019, 19:12
39699

Популярна українська співачки Настя Каменських показала фото, на якому вона повністю затягнута в шкіру. Пікантний знімок з’явився на сторінці зірки в Instagram.

Читайте також: Настя Каменських поділилася відвертим знімком (фото)

На кадрі Каменських зображена боком до камери, повернувши до неї голову. Зірка одягнена в “монолітний” наряд зі щільної шкіри, з масивними ланцюгами, що йдуть від живота до стегон.

Верх наряду виконаний у вигляді корсета з бретелями і відвертим декольте. На одному плечі зірки висить шкіряна куртка з декоративними заклепками. На зап’ясті співачки також видно кілька “рокерських” браслетів.

Образ зірки доповнений короткими червоними рукавичками без пальців, масивними ланцюгами на шиї і локонами, що розвиваються.

У такому вигляді Каменських знялася для реклами, в якій розігруються квитки на Amsterdam Dance Fest.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Я очень люблю путешествовать и даже когда нахожусь в другом городе или стране с концертом, нахожу время, чтобы погулять по новому для меня месту? Хотите так же? 16 октября стартует фестиваль электронной музыки Amsterdam Dance Fest и вы можете выиграть билеты на это крутейшее событие! ? Просто участвуйте в акции #МузикаВКожнійПачці от @laysukraine: регистрируйте коды с музыкальных пачек на сайте lays.ua и выигрывайте тур на двоих на Amsterdam Dance Fest? За каждый зарегистрированный код Lay’s подарят вам скидку на концерты, а ещё разыгрывают наушники и портативную колонку! Это последний шанс насладиться музыкальным летом!☀

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com