Активісти закидали поліцію вінками, влаштувавши “похорон влади”

23.03.2019, 20:12
17761

У суботу, 23 березня в Києві тисячі членів Національного корпусу прийшли під стіни Адміністрації президента Петра Порошенка. Про це повідомляє ″Страна″.

Читайте також: “Нацкорпус” закидав правоохоронців іграшковими свинями на мітингу в Києві (фото, відео)

Колону очолив народний депутат, очільник нацкорпусу Андрій Білецький. До АП через кордон поліції пропустили матерів і батьків загиблих бійців, а також поранених, щоб ті передали свої вимоги.

На мітингу також з’явився колишній кандидат в президенти, заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривоніс, який пообіцяв передати всі вимоги особисто Порошенку.

″Місяць пройшов з того моменту, як вийшло розслідування Бігус, за цей час можна було вже давно арештувати Свинарчука. За цей час можна було зробити дуже багато, але вони стравили порохоботов і виливали на нас бруд. На це все часу вистачило. Це все говорить про те, що влада Порошенко не буде нікого садити. Вони ховають мародерів, а ми поховаємо цю владу ″, – заявив на мітингу Білецький.

Також націоналісти принесли до стін АП вінки і почали ними закидати поліцію.

Нацкорпус завершив свою акцію своєю традиційною молитвою, після чого, учасники почали розходитися.

Відзначимо, що охороняли порядок на протестної акції безліч силовиків, весь квартал урядовий був перекритий, чергували швидкі, пожежні. Поліція вела відеофіксацію.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com