Назар Ситник відпочивав в розкішних угіддях за рахунок бізнесмена Надейка – ЗМІ

9.07.2019, 22:49
32491

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник відпочивав у елітних мисливських угіддях, а рахунок за нього оплачував бізнесмен Микола Надейко. Про це йдеться у сюжеті програми ″Гроші″.

Читайте також: Нардеп заявив, що Артем Ситник намагався “зам’яти” корупцію в “оборонці”

″Виявилося, що відпочинок для нього був безкоштовним. Чомусь за дороге дозвілля розраховувалися інші. За нього постійно платив ″товариш″ – Микола Надейко. Усі секрети він виклав на допиті у Генпрокуратурі і особисто підтвердив свої слова″, – говориться в сюжеті.

Загальна сума відпочинку, за словами Надейка, становила близько 100 тис. гривень за кожен візит. Ситник також забажав від товариша особливе частування – елітні сири, ковбаси, спиртне, а також прогулянку лісом на квадроциклах.

″Ситник є моїм товаришем, то на його прохання я йому сприяв у відпочинку. Він звертався до мене і просив, щоб я, наприклад, привіз ″квадриків” покататися″, – розповів Надєйко у Генпрокуратурі.

Журналісти програми ″Гроші″ задались питанням, чим же бізнесмен так завдячує головному антикорупціонеру, що готовий викладати задля його втіхи серйозні суми?

″До того ж це вже тягне на звинувачення, адже для чиновників приймати такі дорогі подарунки – незаконно, а тим більше незаконно не декларувати їх″, – зазначили журналісти.

Нажаль, сам Артем Ситник відмовився спілкуватися із журналістами телеканалу та не надав коментарів з цього приводу. Розслідування триває.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com