Назвали продукти харчування, що стимулюють ріст волосся

17.10.2019, 09:30
47338

Косметологами названі продукти харчування, що стимулюють ріст волосся і зміцнюють його. Перш за все, це морепродукти, багаті омега−кислотами. Пише Ukrhealth.

Читайте також: Повільна хода спричиняє швидше старіння мозку і тіла людини

Крім того, обмінні процеси в шкірі прискорюються при вживанні в їжу курячого м’яса і яєць, горіхів, рослинної олії. У цьому плані корисні також ягоди, шпинат, батат (солодка картопля), жирні сорти риби (оселедець, лосось, скумбрія), солодкий перець, авокадо. Харчування має бути збалансованим, підкреслили фахівці.

У новому дослідженні вони задіяли 120 жінок, яких поділили на дві групи, причому перша, на відміну від другої, щодня приймала добавки, що містили омега−6 і омега−3 жирні кислоти й антиоксиданти. У підсумку у випробовуваних з першої групи волосся почало випадати набагато рідше, а його щільність підвищилася. Згідно з результатами іншого дослідження, при прийомі добавки риб’ячого жиру волосся не тільки перестає випадати, але і починає швидше рости.

Нагадаємо,медики озвучили п’ять вагомих причин вживати велику кількість води. Остання потрібна для коректного функціонування всіх систем організму, тому її присутність в раціоні обов’язкова.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com