Назвали причину самогубства соліста The Prodigy

5.03.2019, 12:51
14896

Легенда The Prodigy помер у віці 49 років в заміському будинку, де жив разом зі своєю дружиною японською моделлю Майюмі Каі, з якою розійшовся.

Читайте також: Помер зірка культового серіалу “Беверлі Гіллз 90210” Люк Перрі

Кіт Флінт покінчив життя самогубством після того, як від нього пішла дружина, яка змусила виставити на продаж їхній будинок, в якому він і позбавив себе життя, пише НВ з посиланням на The Sun.

Кіт Флінт був одружений на японській моделі і діджейці Майюмі Каі. На момент смерті чоловіка вона перебувала в Японії.

Вчора, 4 березня, засновник The Prodigy Ліем Хоулетт опублікував на офіційній сторінці групи в Instagram, повідомлення: “Це правда. Я не можу повірити, що говорю це, але наш брат Кіт наклав на себе руки в ці вихідні. Я в шоці, я до біса злий, розгублений і просто розбитий… rip”.

Кіт помер через два дні, після того, як його сфотографували на 5 км марофоні Chelmsford Central parkrun. Джерела повідомили виданню, що Кіт впав у депресію після розриву з Майюмі і, можливо, знову почав вживати наркотики.

Раніше в інтерв’ю Кіт зазначав, що його дружина “врятувала його” від алкогольної та наркологічної залежностей, а також від депресії.

Майюмі перебувала в Японії, коли в їхньому будинку в Данмау Кіта без ознак життя виявили парамедики.

Музикант тільки кілька тижнів тому повернувся з гастролей The Prodigy Австралією, тому в останні місяці вони з дружиною бачилися не часто.

Кіт і Майюмі одружилися в 2006 році, Кіт, що був по вуха закоханий в дружину, описував її як “прекрасну і нереально круту”. Про їхню зустріч він розповідав так: “Ми були в турі, і вона просто увійшла до кімнати, в якій ми перебували, і, ви знаєте, як це буває, я просто втратив дар мови, я був приголомшений”. У пари було кілька собак і скакові коні.

Однак після розриву з дружиною Кіт вирішив продати будинок, який називав своїм притулком. Агент з нерухомості виставив інформацію про його продаж минулої п’ятниці, але вчора всі оголошення було видалено. У реєстраційних документах на будинок сказано, що в березні минулого року дружина отримала право на частку в будинку. Джерела повідомили, що Кіт також намагався продати і паб, який купив в 2014 році в Ессексі. Паб The Leather Bottle в селищі Плеші обожнюють місцеві мисливці за лисиць

Вранці 4 березня друзі підняли тривогу, побоюючись за здоров’я Кіта. До його будинку був направлений медичний вертоліт, але парамедикі не змогли повернути зірку до життя. Поки не ясно, як довго на той момент Кіт був мертвий, але було відомо, що він кожен день займався бігом з персональним тренером. У суботу він пробіг марафон довжиною п’ять км за 21 хвилину і 22 секунди, згідно з даними сайту марафону. Один з глядачів марафону зазначив, що Кіт Флінт виглядав у “відмінній формі і прекрасному настрої”.

Представник швидкої допомоги в Східній Англії сказав, що команда парамедиків отримала виклик о 8 ранку, але “На жаль, 49-річний чоловік на момент прибуття був уже мертвий”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com