Назвали список країн, кордони яких відкриті для українців

6.08.2020, 22:21
80650

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявляє, що наразі для українців відкрито кордони 38 країн світу. Як повідомляє УНІАН, про це він повідомив під час онлайн–брифінгу щодо актуального стану кордонів у світі, подорожей під час пандемії COVID–19.

Читайте також: На популярному  італійському курорті провели масову евакуацію: причина

“Перелік країн, куди можуть їхати українці. За цей тиждень змін не відбулося – так само 38 країн, які пускають українців або безумовно, або за умови дотримання певних правил”, − сказав міністр.

21 липня Кулеба заявив, що для українців кордони відкрили 39 країн. Серед них – Болгарія, Словенія, ОАЕ, Ірландія, Мальдіви, Антигуа і Барбуда, Еквадор, Ямайка, Камбоджа, Коморські острови, Пакистан, Пуерто–Ріко та острівна країна Сент–Люсія, розташована у Карибському морі.

Ще кордони для українців відкрили Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Білорусь, Велика Британія, США, Мексика, Єгипет, Туніс, Республіка Корея, Ірак, Іран, Афганістан, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Замбія, Танзанія, Бурунді, Сейшельські острови, Багамські острови і Ліван.

31 липня Кулеба повідомив, що Сейшельські острови закрили кордони для українських туристів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com