Названо 9 дрібниць, які можуть збуджувати чоловіка

30.09.2021, 22:55
102102

В житті багато приємних миттєвостей – варто тільки навчитися їх ловити. Досить короткого жесту, легкої посмішки, несподіваного ракурсу – і оп, улюблений подумки “сфотографував” це маленьке диво.

Читайте також: Секс за дружбою: чому трапляється і як не переплутати його з закоханістю

Здавалося б, жінка взагалі нічого такого не робила, і все це було випадково, але чоловіку шалено подобається, коли жінка ніжно обіймається, і він усвідомлює, що на ній немає трусиків.

Коли жінка вранці прокидається і солодко потягнулася, вигнувши спину… А він вже фантазує.

Ви прокинулися, зібралися, поцілували чоловіка і понеслися у справах, а в ліжку зберігся ваш аромат. Знаєте, що він буде робити, коли закриє за вами двері? Ляже в ліжко, обійме вашу подушку і буде вдихати аромат вашого волосся.

Ви вирішили почухати ногу або спину і під ковдрою ваша рука виявилася зовсім поруч з його “зоною бікіні”. Дуже-дуже близько.

Вам терміново знадобився телефон, книжка або ви спантеличені пошуком пульта від телевізора, тому звісилися на секунду з ліжка, а він в захваті від виду вашої попи.

Коли ви збираєтеся спати, і, лягаючи на бік, м’яко впираєтеся сідницями йому в пах.

Ви завернулися “круасаном” в ковдру і вмостилися склавши долоні собі під щічку. Не дивуйтеся, якщо прокинетеся, тому що коханий пильно дивиться на вас з посмішкою.

Коли жінка вийшла з ванни загорнута в рушник. І все – світ для чоловіка зупинився на час, поки жінка відкриє рушник, одягне спідню білизну, панчохи, блузку, спідницю … Ну і що, що він, спостерігаючи за її одяганням, остаточно запізнився в офіс.

Прибирання в квартирі. Банально? Тільки не для чоловіка. Адже жінка в процесі наведення чистоти, то піднімає щось з підлоги, і він заглядає їй в декольте, або вона тягнеться до верхньої полиці, при цьому халатик так високо підскакує, пише nashamama.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com