Названо найбільш сексуальні знаки Зодіаку: вони одержимі сексом

24.10.2021, 23:03
103721

Астрологи назвали чотири знаки, які не уявляють свого життя без регулярного сексу. І тут справа навіть не в фізіологічних потребах, а в їх психіці. Вони одержимі сексом і готові займатися ним завжди і скрізь.

Читайте також: Єлизавета II повернулася до Віндзорського замку після ночі в лікарні

Водолій

Мало того, що цей знак Зодіаку вимагає від свого партнера занадто багато сексу, так вони ще й закликають його до постійних експериментів. Ідеальним місцем для них виявилася вулиця або будь-яке інше публічне місце. Ці люди не соромляться наготи і не бояться, що хтось їх застукає. Навіть навпаки, від цього у них підвищується адреналін.

Телець

Коли справа доходить до сексу, вони перетворюються на справжніх тварин. Вони не можуть впоратися зі своїми інстинктами, і часом ставляться до інтимної близькості як до спорту. У стосунках з ними ви можете бути впевнені, що сексу у вас буде багато, але чи сподобається він вам – питання. Вони часто забувають принести задоволення партнеру, думаючи тільки про себе.

Терези

У представника цього знака Зодіаку дуже підвищено лібідо. Це дуже пристрасні натури, які готові віддатися любові в будь-який час і в будь-якому місці. З ними вам варто бути готовими до експериментів, бо звичайний секс для них дуже нудний. А ось різні збочення і експерименти з місцями – це те, що їм потрібно. Причому чим незвичніше – тим краще.

Козеріг

Козероги також потрапили в список людей, які одержимі сексом. Але їм варто віддати належне за те, що в першу чергу вони думають про свого партнера. Тільки після того, як вони задовольнять свою другу половинку, можуть подумати і про себе. З ними ваш секс заграє новими фарбами, бо у них немає ніяких табу.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com