Названо напій, який утворює жир на животі

10.12.2021, 22:31
106921

Американська дієтологиня Емі Гудсон розповіла про напій, який може утворювати небезпечні для здоров’я вісцеральні жири на животі.

Читайте також: Фахівці з’ясували, чи може уві сні людина відчувати справжній біль

Про це повідомляє Eat This, Not Thart!

За словами фахівця, вісцеральний жир – це жир, який огортає внутрішні органи людини. Зокрема, велика кількість цього жиру збільшує ризик розвитку інсулінорезистентності та, як наслідок, цукрового діабету другого типу. Також можуть виникнути серцево-судинні захворювання та запальні процеси.

Тому експерт закликала зменшувати відсоток вісцерального жиру в організмі. Для цього потрібно виконувати аеробні вправи та зменшити рівень хронічного стресу.

Окрім того, насамперед потрібно забути про солодкі газовані напої. Все тому, що в них міститься багато цукру, калорій та немає жодних корисних поживних речовин.

Також у газовану воду часто додають фруктозу, яка, за словами дієтологині, при вживанні у великих кількостях перетворюється печінкою на жир, що може призвести до збільшення відсотка вісцерального жиру в організмі.

Якщо пити дві склянки солодкого і шипучого щодня, то ризик діабету зростає на 26%. Ризик подагри зростає на 80%, якщо щодня освіжатися “ситром”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com