Названо речі, на які під час інтиму чоловік не звертає уваги

5.10.2021, 23:00
102396

Жінки часто переживають через дрібниці під час інтиму. Але чоловіки у свою чергу не звертають жодної уваги на ці речі. Їм взагалі однаково з приводу як мінімум кількох речей в інтимі, про які жінки люблять переживати і псувати весь ефект близькості.

Читайте також: Експерти назвали топ-5 ворогів інтимного життя

Перше, про що не варто турбуватися жінкам – це різний комплект. Передбачається інтим, а на жінці одягнений чорний бюст та рожеві стрінги. Для неї це стає справжнім ударом. “Я вас благаю!” – скаже чоловік. Жіночу білизну він запам’ятає лише в тому випадку, якщо трусики схожі на бабусині панталони. В інших випадках – колір і комплектність білизни його зовсім не турбують.

Друге – параметри. Жінка, роздягнувшись, кулею під ковдру, щоб партнер раптом не помітив її целюліт. Але думки чоловіка зайняті інтимом і він не збирається перед сеансом кохання і вимірювати жінку.

Третє – зона бікіні – доглянутість ще нікому не завадила, але особливі муки з приводу рослинності “там” зайві, тому що чоловіки мають різні смаки щодо інтимних зачісок. У постійного партнера можна конкретніше поцікавитися про його смак. А в інших випадках жінка не повинна бути у бойовій готовності 24/7.

Різні звуки – розпалені, партнери пристрасно притиснулися один до одного вологими тілами, і раптом – упс! – лунає не найпристойніший звук. Без паніки. Навіть якщо жінканадто голосно застогнали або навіть хрюкнула від пристрасті, для партнера це не побічний ефект, а робочий момент.

Змащення – деякі жінки лише спробувавши змазку вперше зазнали справжнього оргазму. Але жінки переживають, що їхній партнер може не сприйняти ідею з лубрикантами. Проте, партнеру подобається все, що перетворює жінку на пристрасну діву, що стогне від бажання вже на стадії прелюдії. Тому чоловік буде сам перевіряти наявність бульбашки зі змазкою.

Обличчя в момент оргазму. Жінкам здається, що обличчя на піку оргазму виглядає так, ніби ви хочете чхнути, але не можете і ось-ось лопнете від напруги. Знайшли, про що переживати. Адже обличчя жінки, яка відчуває оргазм, для чоловіка – найкращий каталізатор збудження та знак, що він – майстер, пише nashamama.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com