Названо речі, які можуть стати в нагоді чоловіку в ліжку

3.09.2021, 23:00
100165

Звичайно чоловіки можуть бути досить непретензійними в підході до інтимної близькості. Однак наявність деяких речей здатна допомогти їм зробити секс більш бездоганним і чудовим.

Читайте також: Бачиться з дружиною Наталією кілька разів на рік: Кличко прокоментував чутки про розлучення

Перше з них темрява. Хоча чоловікам приємно бачити голу жінку, але у самих жінок світло під час сексу — фактор швидше стримуючий, ніж розкріпачуючий. Тому важливо пам’ятати, що напівтемрява підсилює тактильні відчуття.

Також чоловікам варто не забувати про компліменти в ліжку. Сексолог і журналіст Нічі Ходжсон не так давно склала список причин, які спонукають жінок відмовлятися від сексу. Думка фахівця була опублікована в газеті The Guardian – і редакцію завалили коментарями жінок, які підтверджували, що так їм дійсно здається дуже збудливим, коли чоловік в ліжку робить компліменти їх красі, грації і сексапільності. А коли чоловік мовчить, жінки розцінюють це як чоловічу пересиченість і байдужість.

Секс для жінок набагато менш механічна і проста штука, ніж для чоловіків. Наприклад, їм дуже важливо, щоб партнер пристрасно їх бажав. І часте серцебиття партнера – це афродизіак для дівчини.

Дівчині дуже важливо, щоб партнер показував, як йому з нею добре. Одним з підтверджень цьому буде посмішка. Не хмикання, що не хихикання, не регіт, а саме радісна посмішка. Її можна використовувати періодично як під час сексу, так і після.

Чоловіки частіше за жінок отримують травми під час сексу, тому що їм не вистачає гнучкості, тому фізична підготовка відіграє важливу роль.

Також необхідний чоловікові для інтимної близькості і презерватив.

Одним із секретів палкого сексу може стати уява. Наприклад, якщо чоловік може уявити дівчину, яка лежить поруч, у вигляді амазонки, полоненої рабині, то може не відмовляти собі в цьому таємному задоволенні. Дівчина теж буде у виграші, оскільки така фантазія приведе до більш яскравого сексу для обох.

При інтимній близькості можна використовувати музику. Чуттєвий, емоційно забарвлений спів підвищить і чутливість партнерки.

Також для чоловіка важливо мати міцні руки. Жінки люблять, коли їх носять на руках. І спокійна сила, з якою чоловік легко піднімає іноді дівчину над ліжком, заведе її не на жарт. Ідеально для місіонерської позиції або для зміни положення тіл.

Якщо настання оргазму все відкладається, не треба зображати дятла-стахановця. Чоловікові варто змиритися, коли стає зрозуміло, що партнерка вже втомилася. Варто пам’ятати, що добувач оргазму за всяку ціну — класичний типаж поганого коханця.

Емпатія – це здатність розуміти почуття близької людини. Не дивно, що люди з потужною емпатією настільки хороші в сексі: вони не тільки розуміють бажання свого партнера по одному руху або зітханню, але і відчувають фактично подвійне задоволення від сексу, розділяючи хвилювання і екстаз партнера.

Варто не забувати і про чисті простирадла. Більшість жінок відчувають гидливість при думці про те, що доведеться лягти на чужу несвіжу білизну. Особливо якщо на цій білизні її огляд помітить чиєсь довге волосся або запах сторонніх парфумів.

Дуже багато жінок, згідно з опитуваннями, збуджуються, запускаючи пальці в чисту і шовковисту шевелюру партнера. А ось сальне волосся підкаже її інстинктам, що партнер хворий і ослаблений.

Також стане в нагоді чоловікові і знання жіночої анатомії.

Не варто забувати і про те, що якщо під час еякуляції не закрити очі, то все може скінчитися сильним головним болем, а також різзю і болем в очах. Як повідомляє Британський медичний журнал, в зовсім невдалих випадках може навіть розвинутися тимчасова сліпота.

Тривалість сексу також слід контролювати. Середня тривалість статевого акту у людей, згідно з дослідженням компанії Durex, трохи менше чотирьох хвилин. Тому 8-10 хвилин – це вже довгий секс. А максимальною межею, після якого безперервний секс перетворюється на тортури, жінки вважають від 30 до 40 хвилин. Такий тривалий процес практично неминуче призведе до потертостей і хворобливих відчуттів у дев’яти з десяти жінок.

Також варто пам’ятати, що при інтимній близькості мобільний телефон краще залишити в іншій кімнаті, пише maximonline.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com