Названо сім невідомих фактів про секс

15.09.2021, 22:55
101017

Здавалося б, секс вивчений з точки зору психології, фізіології і моралі уздовж і поперек. Але, виявляється, існують маловідомі факти про цю сферу людського життя.

Читайте також: Не можуть, не хочуть чи не потребують? Чому люди дедалі менше займаються сексом

Перший з них- це теплі шкарпетки – запорука феєричного сексу і швидкого досягнення оргазму. Якзо ви змушуєте партнера знімати шкарпетки під час сексу, то даремно. Доведено, що оргазм настає швидше у тих, чиї ноги під час сексу знаходяться в теплі. Причому це стосується і чоловіків і жінок.

У ембріонів чоловічої статі буває ерекція. Як стверджують лікарі, таке явище часом можна виявити в ході УЗД-досліджень.

Коргазм – термін, що позначає досягнення оргазму від занять в спортзалі. Найчастіше це відбувається у жінок. Причому не тільки від стимуляції статевих органів на велотренажерах. Часом жінки можуть відчути оргазм при виконанні вправ на прес і скручування.

Алергія на оргазм. Ця недуга часом виникає у чоловіків. Після сексу у чоловіків з’являється кашель, нежить і запалення слизової як при звичайній застуді. У жінок також буває алергія на насінну рідину, але це зустрічається набагато рідше.

Секс-ляльки були придумані для німецької армії під час Другої світової війни. Щоб уникнути зараження сифілісом та іншими венеричними захворюваннями, а також щоб справжні арійці не залишали напівкровок, Адольф Гітлер наказав дитячому лікарю Олену Ханнуссену створити солдатам штучних секс-помічниць. Вони повинні були займати небагато місця в похідних умовах, при цьому бути в натуральну величину і відповідати вимогам “чистоти нації” – бути блакитноокими блондинками.

Під час овуляції стриптизерки заробляють більше. Це пов’язано з тим, що в цей період циклу організм жінки “пахне сексом”, оскільки виробляє феромони, що сигналізує чоловікові про готовність до зачаття. Відчуваючи “запах жінки”, чоловіки стають більш щедрими і з більшою готовністю дають стриптизерці чайові.

Тривале утримання у чоловіка впливає на розмір його дітородного органу. Доведено, що збої в регулярному інтимному житті не тільки загрожують простатитом, а й можуть вплинути на зменшення розміру органу, пише nashamama.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com