Названий найпопулярніший предмет українських телеуроків

24.04.2020, 19:19
70535

В ОПУ підсумували три тижні проекту “Всеукраїнська школа онлайн” і розповіли про найпопулярніші предмети. Про це повідомила прес-служба Офісу президента в п’ятницю, 24 квітня.

Читайте також: У Києві запрацював перший в Україні онлайн-дитсадок (відео)

Українські школярі в цьому навчальному році вже не повернуться до звичного навчання в школах. Навчання триватиме до кінця травня в дистанційній формі.

Згідно з повідомленням, за три тижні трансляції було випущено в ефір українських телеканалів 545 шкільних уроків. Їх побачили майже 12,5 млн українців.

Найпопулярнішим уроком виявився англійську мову.

“Найпопулярнішим предметом “Всеукраїнської школи онлайн” залишається англійська мова. Перший урок для 5-го класу за станом на 24 квітня на YouTube−каналі МОН вже подивилося більше 95 тис. Чоловік. Також глядачі цікавляться математикою і українською мовою” , − розповіли в ОПУ.

Читайте також: В Україні відгуляли перше онлайн-весілля (відео)

Також повідомляється, що щодня в рамках проекту проходять зйомки в середньому 25 уроків.

Однак тепер все заняття проходять подвійну експертизу: 23 експерти допомагають вчителям з підготовкою матеріалу і присутні на зйомках, ще 58 фахівців зайняті в сфері виробництва телеконтенту.

Як відзначили в ОПУ, відзнятий матеріал може доповнюватися, розширюватися, поглиблюватися і використовуватися і надалі − навіть після закінчення карантину.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagraт

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com