Не було половини черепа: з’явилися страшні деталі загадкової смерті підлітка з Прилук

14.11.2019, 12:32
52136

Батько загиблого в Прилуках 14-річного Дениса Чаленка заявив, що у дитини не було половини черепа і кістки в нозі.

Читайте також: Вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі: слідство назвало ім’я стрільця

Про це повідомляє “Апостроф”. За словами адвоката сім’ї загиблого хлопця Володимира Білика, судячи з усього, в останні хвилини життя Дениса Чаленка жорстоко побили.

“Я оглядав труп цієї дитини. Там були тілесні ушкодження, які вказують на те, що його жорстоко били. Крім того, ці тілесні ушкодження були отримані за життя, бо щелепи були дуже сильно стиснуті. І є такий момент, що у нього були витекли очі”, – додав Білик.

Щоб розібратся, призначили кілька експертиз: дві судово-медичні (одну провели в Києві), а також судово-цитологічну та судово-імунологічну (дослідження крові на місці пригоди).

Однак родичі Дениса запевняють, що досі так і не отримали жодних результатів експертиз.

“Ми про їхні результати нічого і не знаємо. Скільки ми в Прилуках вже ходимо добиваємося, щоб дізнатися результати цієї експертизи… Але нам ніхто нічого… Ми на Київ відвезли тіло. У дитини не було кісток найважливіших. Була зламана ключиця, ніс перебитий, під очима синці, одна нога повністю перебита, з неї кістка витягнута і половини черепа не було”, – сказав батько загиблого хлопця Віктор Чаленко.

На думку батьків і адвоката сім’ї, в поліції намагаються приховати справжні причини події.

“Коли проводилася друга судово-медична експертиза, батько за свої гроші наймав авто і віз тіло сина в Київ. Це абсурд і це не нормально. Але це моральний аспект. Що стосується юридичної сторони питання, то цікаво, яким чином можливо було провести повторну експертизу, не витребувавши частини кісток черепа та лівої ноги, де був перелом? Адже саме з цього можна було визначити механізм завдання травми, під яким кутом було завдано удару, з якою силою і навіть яким предметом: чи це був дійсно наїзд поїзда, чи це була травма, отримана при падінні й ударі, чи було все ж завдано удар зверху вниз якимось предметом”, – сказав Білик.

У Прилуцькому відділенні поліції, у свою чергу, просять все ж дочекатися результатів експертиз.

“Якщо вони (результати експертиз – ред.) не оприлюднюються, значить, вони ще не готові. Коли будуть готові, то їх оприлюднять”, – пояснили в місцевому відділку поліції.

Однак правоохоронці дали деяку інформацію. За їхніми словами, у момент загибелі 14-річний Денис Чаленко був серйозно п’яний.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com