Не дожила до 34 років, лишила сиротою маленьку донечку: на Харківщині прощалися із загиблою медичкою ЗСУ (відео)

4.02.2020, 22:15
61983

У селищі Зачепилівка Харківської області 4 лютого провели в останню путь загиблу медичку 93 ОМБр Холодний Яр ЗСУ Клавдію Ситник. Її з почестями похоронили на місцевому кладовищі.

Читайте також: Залишилися дружина та дві донечки: у Білій Церкві попрощалися зі загиблим на Донбасі українським воїном (фото, відео)

Як повідомляє “Суспільне”, попрощатися з жінкою на подвір’я її рідного дому прийшли рідні, друзі та побратими. Похоронити захисницю в рідному містечку вирішили її батьки

“Провести в останню путь нашу землячку приїхали близько 30-ти військовослужбовців з 54-ї бригади, де вона починала свій бойовий шлях, і кілька побратимів із 93-ї ОМБр (бригада залишається на передовій, тому на похорон змогли дістатися не всі охочі). Прощання із загиблою відбувалося у дворі її рідного дому, а потім продовжилося на головній площі селища, куди прийшло дуже багато людей”, – розповіли Укрінформу в Зачепилівському районному військовому комісаріаті.

Крім того, 2 лютого товариші по службі провели церемонію прощання з Клавдією просто на передовій. Вони вшанували пам’ять медички хвилиною мовчання, а потім капелан відслужив за нею та іншими полеглими захисниками панахиду.

Клавдія народилася 25 лютого 1986 року у смт. Зачепилівка на Харківщині, де постійно проживала. Закінчила Красноградський медичний коледж, була фельдшером за освітою, проходила практику на швидкій допомозі.

У лютому 2017 року призвалася на військову службу у Зачепилівському військкоматі й уклала трирічний контракт зі Збройними Силами. Служила у 54-й окремій механізованій бригаді, а у жовтні минулого року перейшла до холодноярців, коли бригада тренувалася на Яворівському полігоні. Осиротіла донька Юлія 2008 року народження. Також у Клавдії залишилися тато, мама і молодша сестра, яка має інвалідність.


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com