Не дожив тиждень до 25-річчя: у лікарні помер хлопець, якого в Києві збив на вантажівці п’яний водій

18.10.2021, 09:56
103166

Інший постраждалий перебуває зі струсом мозку в лікарні

Чоловік, якого збив водій вантажівки в Києві, помер у лікарні. Його звали Олександром Шибицьким і йому за тиждень мало виповнитися 25 років. Про це повідомив його знайомий – історик, телеведучий Олександр Зінченко.

Його самого теж зачепила вантажівка, але чоловік відбувся лише струсом мозку. Поки що перебуває у лікарні, та почувається добре.

Трагедія сталася 15 жовтня на проспекті Степана Бандери. Ваговоз на швидкості виїхав на тротуар, де в той час ішли перехожі. Водій збив двох чоловіків, не зупинився і почав тікати з місця події. Та проїхав лише кілька кілометрів – і його затримали правоохоронці.

Експертиза вже встановила – на момент наїзду кермувальник був п’яний як чіп. У його крові знайшли майже три проміле алкоголю – тобто водій був у напівпритомному стані. Йому вже обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

За цим фактом проводиться досудове розслідування – це порушення правил дорожнього руху. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 10 років.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com