“Не голосує – не отримує грошей”: нардеп від “Слуги народу” шокував заявою про “турборежим”

14.12.2019, 18:19
56636

Нардеп від “Слуги народу” Максим Бужанський зробив несподівану заяву про “турборежим”, який назвав “ідіотським”, у своєму Телеграм-каналі.

Читайте також: В “Слузі народу” засвітили інструкції щодо голосування за землю (фото)

“Розповім, як працює наш ідіотський турборежим. Виникає ідея стимулювати депутатів працювати більш сумлінно. Прекрасна ідея, а от виконання, як завжди, – зазначив він. – Вносять і голосують за закон. Ті, хто НЕ голосує більш, ніж за 30% законів, НЕ отримують грошей на депутатські витрати, а це близько 33-х тисяч гривень в місяць”.

А потім з’ясовується, за словами Бужанського, що теоретики виявилися х*ровими практиками.

“І тисячі поправок, спам і сміття, які супроводжують кожен важливий закон, теж враховує статистика. На виході, – додав він та продовжив. – Ти прийшов, проголосував за всі закони, за сміття НЕ голосував і грошей не отримав”.

“Поруч сидить Вася, який проголосував за тисячі поправок за день, але не проголосував за жоден закон. Гроші при ньому”, – додав нардеп.

І зазначив: “Як думаєте, якщо в такому елементарному питанні допустили ось таку х***, як виглядає реалізація більш складних завдань? У мене зникла довіра до компетентності автора цього економічного дива, принципово не проголосую більше ні за що, підписане його ім’ям. Тільки за правки)”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com