Не Макієвкою єдиною: окупанти зізналися про аналогічну “бавовну” у Червонопопівці і Сватовому

2.01.2023, 23:05
133507

В окупованому селі Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганщини недавно стався інцидент, подібний з “бавовною” у Макіївці.

Читайте також: Росіяни його боялися: на Донеччині загинув гранатометник із Полтавщини

Про це зізналася російська пропагандистка Анастасія Кашеварова, у публікаціях якої інколи трапляється критика на адресу військово-політичного керівництва РФ.

За її словами, Макіївка – не перший випадок.

“Червонопопівка – аналогічна ситуація. …Якщо виключити випадок, що “пронесло і фортануло” – (окупанти – Ред.) гинуть від артобстрілів від власної дурості, але здебільшого через недбалість і тупоголовість вищого командування”, – зазначила вона.

Кашеварова опублікувала лист своєю підписниці, яка допитується, чому “про Макіївку пишуть, а про Червонопопівку ніде не було інформації, а там теж загинуло багато мобілізованих”.

Читайте також: У Москві намагались спалити військкомат: жбурнули туди коктейлі “Молотова”

Журналіст Денис Казанський звернув увагу, що на скріні, де Кашеварова замалювала кількість загиблих у Червонопопівці, фігурує цифра 200.

“У Червонопопівці Луганської області загинуло близько 200 людей. Спочатку російські пропагандисти приховали цю історію, але сьогодні злили й ці цифри на криворуких скрінах”, – зауважив Казанський.

Крім того пропагандисти повідомили про таку ж “бавовну” у Сватовому, на що звернув увагу український блогер Роман Шрайк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com