“Не Путін, винні ми самі”: Сенцов шокував заявою про Україну на Форумі Єдності (відео)

30.10.2019, 14:32
49636

Український режисер та колишній в’язень Кремля Олег Сенцов виступив на Форумі Єдності в Маріуполі, де розповів, що окрім влади Росії, а саме Володимира Путіна, та корупції, Україна має ще одну проблему — “ми самі”.

Читайте також: “Сором за президента і гордість за добровольців”: Сенцов відреагував на візит Зеленського до Золотого

Про це повідомляє Громадське.

“Я повернувся з Польщі, у мене була зустріч в Центрі солідарності в Гданську. Хлопець з Івано-Франківська, який поїхав в Польщу на заробітки, підійшов до мікрофона і запитав: Ви, Олег, повернулися додому. Ви побачили ті відносини між людьми, які були на Майдані? Я сказав “ні. я цього вже не бачу”.

Я добре пам’ятаю, як було тоді. Взимку. Коли ми спілкувалися один з одним ввічливо, коректно, відкрито і чесно. Це все допомагало мені все 5 років. Я знав заради чого я ризикував всім в Криму, я знав заради чого сиджу. Я знав, для чого я це роблю. Це допомагало. Приїхавши, і побачивши, що відбувається в нашому суспільстві, я побачив, на мій превеликий жаль, що ми все це втратили… Революція гідності перетворилася в контрреволюцію ненависті. Ми дуже агресивні один до одного, роздроблені, нетерпимі до будь-якої думки”, – розповів Сенцов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com