Не встигли повоювати і підзаробити в Україні: ЗСУ на Луганщині знищили підрозділ найманців з Сирії

21.04.2022, 14:02
117932

В Україну воювати на боці РФ прибули найманці з Сирії та Лівії. Перші два десятка з них вже удобрюють український чорнозем.

Читайте також: Планують святкування 9 травня: окупанти анонсували ходу «Безсмертного полку» в Маріуполі

Про ліквідацію загону сирійців повідомив голова РНБО Олексій Данілов.

“Останнім часом ми помітили, що з’являються лівійці і сирійці, так звані найманці, тому сказати, коли вони в них закінчаться доволі складно. Мені важко говорити на рахунок їхньої бойової здатності. Ми маємо світлини цих людей, які були знищені в Луганській області в Попасній. Складно сказати, які вони вояки. У нас різні кліматичні умови, і війна мабуть різна. Я думаю вони не зовсім очікували побачити тут те, що вони побачили”, – сказав Данілов.

Він додав, що про кількість таких найманців на території України говорити важко, а порахувати їх зараз можна лише за кількістю вбитих.

“Ми можемо говорити про кількість яку ми знищили. Це був загін – 20-25 чоловік, його повністю знищили. Яка їх кількість на території Донецької та Луганської областей складно сказати, але я не думаю, що їх тисячі. Це може бути 300, 400, 500, вони просто не можуть фізично більше завезти їх, бо в них так само йде війна і оголяти вони той фронт не будуть”, – сказав Данілов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com